Podczas XII Sesji Rady Gminy
06.11.2019
Wójt Gminy złożył gratulacje oraz wręczył nagrody pieniężne czterem zawodnikom reprezentującym naszą Gminę na turniejach krajowych i międzynarodowych w zapasach.
więcej
PETYCJA
06.11.2019
Fundacji Rozwoju Obrotu Bezgotówkowego
więcej
Wyższa Szkoła Gospodarki zaprasza do udziału w projekcie
06.11.2019
Dobre praktyki opieki nad dziećmi do lat 3 wsparciem dla pracujących rodziców
więcej
Zaproszenie do głosowania na kandydatów do Mazowieckiej Rady Działalności Pożytku Publicznego V kadencji
06.11.2019
Marszałek województwa mazowieckiego zaprasza organizacje pozarządowe oraz podmioty wymienione w art. 3 ust. 3 ustawy z dnia 24 kwietnia 2003 r. o działalności pożytku publicznego i wolontariacie (Dz. U. z 2019 r. poz. 688 i 1570) prowadzące działalność na terenie województwa mazowieckiego do głosowania na kandydatów na członków Mazowieckiej Rady Działalności Pożytku Publicznego V kadencji
więcej
Usuwanie folii rolniczych i innych odpadów pochodzących z działalności rolniczej
29.10.2019
przeprowadzenie inwentaryzacji w terminie do dnia 15 listopada 2019 r.
więcej
Gmina Przesmyki otrzymała wyróżnienie
18.10.2019
16 października 2019 r. - uroczysta gala wyłonienia Lidera Zmian 2019!
więcej
Informacja z konferencji otwarcia projektu
04.10.2019
pn. Słoneczne Gminy Wschodniego Mazowsza – energia solarna energią przyszłości – etap II w dniu 2 października 2019 r.
więcej
Dofinansowanie WFOŚiGW
04.10.2019
„Usuwanie i unieszkodliwianie wyrobów zawierających azbest na terenie Gminy Przesmyki – etap X" dofinansowano przez Wojewódzki Fundusz Ochrony Środowiska i Gospodarki Wodnej w Warszawie, w formie dotacji, w kwocie 13 527,53 zł.
więcej
Rekrutacja
26.09.2019
do Młodzieżowego Sejmiku Województwa Mazowieckiego
więcej
DOKOPINY ZIEMNIAKA - PRZESMYKI 2019
20.09.2019
Dnia 15 września 2019 r. w Gminie Przesmyki odbył się po raz dwudziesty drugi Festyn „Dokopiny ziemniaka” – doroczne święto, którego celem była nie tylko integracja środowiska, promocja Gminy Przesmyki, folkloru podlaskiego i regionalnych potraw ziemniaczanych ale także podziękowanie za tegoroczne zbiory.
więcej